woensdag 27 juli 2011

Rokje met vleugels!

Voor Lisa maakte ik dit rokje als proefmodel voor in mijn bijna te openen DaWanda shopje.
Lisa was er helemaal blij mee, dat zie je ook wel op de foto. Let vooral op de vleugels boven haar oren, joehoe, na 4 jaar begint eindelijk haar haar een beetje te groeien!!


Sandra


5 opmerkingen:

 1. Wow mooi joh! Dat is hier in huis ook echt een favoriet modelletje.
  Apart joh dat het haar van Lisa nu pas begint te groeien. Ik had me dat al vaker afgevraagd bij het zien van fotos van Lisa of jij het zo kort hield of dat het gewoon niet groeit.
  Je hoort wel vaak dat kinderen dan extra mooi haar krijgen!!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zal zien dat ze met langer haar ineens een heel ander snuutje krijgt! Leuk hoor! Het rokje ziet er ook erg leuk uit! Kan me voorstellen dat ze er blij mee is.

  Had je mijn mailtje nog gezien van de week?

  Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @danielle, helaas is dit al het haar wat er ooit op heeft gezeten. Ze begint zichzelf er nu ook bewust van te worden. Komt van school terug en vraagt waarom ze geen lang haar heeft, zo sneu! Maar er is hoop!
  @jeanette, yes je hebt mail terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldig rokje is het zeg!!
  En inderdaad krijgt ze nu de leeftijd dat ze ziet dat niet iedereen hetzelfde haar heeft. Soms lastig lijkt mij, maar misschien heeft Lisa straks het mooiste haar van iedereen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk rokje! Staat Lisa erg goed! Enne die haren, dat komt vast goed. Straks heeft ze de mooiste haren en is iedereen jaloers! (Spreek ui ervaring met ook een roodharige dochter!)

  BeantwoordenVerwijderen