donderdag 18 augustus 2011

Onderbroekenproject geslaagd!


Eindelijk is het dan gelukt, een passende onderbroek. Het is uiteindelijk niet de Ottobre versie geworden. Daarvoor moest ze een te kleine maat hebben waardoor die te strak om haar bovenbenen zat, geen succes dus. Maar naar verder zoeken kwam ik bij de Hotpants van Cinderella Zwergen Mode uit. Om 7 uur 's ochtends het ebook gekocht en om 10 uur was de eerste onderbroek klaar. Gelijk een hemdje erbij gemaakt. Uit het boek Sewing clothes kids love het patroon Blooklyn Tank Top gemaakt. Ik heb wel het hemdje van een rechte onderkant voorzien in plaats van de ronding op het patroon.
's Avonds passen en helemaal goedgekeurd. Gelukkig probleem opgelost. Nu nog even productie draaien. Wel een super patroontje om ook je restjes op te maken.


Sandra

5 opmerkingen:

 1. Hahaha, zei ik toch ;-) Hij ziet er goed geslaagd uit. Leuk ook die ruitjes tricot! Ben benieuwd of die strijkapplicatie goed blijft zitten op tricot, ik heb ze namelijk ook nog een heleboel liggen. Ben benieuwd naar de ervarin daarmee! Fijn dat je nu een patroontje hebt wat goed zit bij Lisa.

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor hij blijft goed zitten. Heb ze al eerder gebruikt en al vaak gewassen! Het zijn die van Kateris, Van Ikke! Volgens mij heb jij die toen ook meegenomen die gezamelijk avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zelf ondergoed maken, het is een erg leuk setje.

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk setje heb je gemaakt. FIjn dat je uiteindelijk een goed patroon gevonden hebt. Ben benieuwd naar de rest ;-)

  Groetjes mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie set is het geworden. Ben benieuwd naar de rest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen